Menü

Magán nyelvoktatás

Munka mellett tanulnál?

Tapasztalataimat magán tanári munkámon kívül a KATEDRA Nyelviskola tanáraként szereztem, de óraadóként nyelvfejlesztő órákat tartottam az ELTE-BTK francia szakos egyetemi hallgatóinak is.


Diák vagy?

Szeretnél  egyénreszabott, rugalmas, gyakorlatias, jókedvű órákat? Érettségire  vagy nyelvvizsgára (BME, Origo, DALF/DELF stb.) készülsz? Fontos, hogy módszertanilag is profin felépített, hatékony, de fiatalos lendületű órákon vegyél részt?
Fontos, hogy kedvező áron tanulhass?Standard óradíjam *: 5 000 Ft / 90 perc.


Kedvezményes bérlet: 4 x 90 perc: 18 000 Ft     vagy 8 x 90 perc: 35 000 Ft

(A bérletek a kiváltástól számítva 1 hónapon belül használhatóak fel. Az órák időpontja lehetőségeim szerint rugalmasan alakítható, de a 24 órán belül  lemondott, illetve az 1 hónapon belül fel nem használt  alkalmak elvesznek. A tanár hibájából elmaradt alkalmakkal a bérlet időtartama meghosszabbodik.)

Lépj Velem kapcsolatba!
Kiscsoportos órákat is tartunk, ezesetben az egy főre eső óradíjak még kedvezőbbek.

A magán órákat a XIII. kerületben, könnyen megközelíthető helyen, kellemes környezetben tartjuk!

Az órák időpontja a lehetőségekhez képest rugalmas, de az órát lemondani, vagy időpontját módosítani csak legalább 24 órával korábban lehetséges. A 24 órán belül lemondott órákat megtartottnak tekintem. Ez közös érdekünk, hiszen a sikeres munka előfeltétele a rendszeresség és a tervezettség, az állandó óralemondásokkal pedig más motivált tanulóktól vehetjük el a helyet.

EXTRA RUGALMAS ÓRÁK
Nagyon szoros a napirendje? Nehezen tudja beilleszteni a nyelvórákat?
Az extra rugalmas óratípus esetén Budapest határán belül bárhol tarthatjuk az órát, ahol Önnek alkalmas. Az órák időtartama is rugalmasabb, az óradíj 45-90 perces órára terjed ki. Kedvezményes óradíjjal intenzív, azaz 2x vagy 3x 90 perces órákat is kérhet. Az óralemondás is rugalmasabb, 12 órával korábban költségek nélkül mondható le az óra.

Extra  rugalmas óradíjam **: 6 500 Ft / egyéni óra


* Az általam meghatározott helyszínre és időpontokra érvényes. Általános nyelvi órák esetén.
** Max 90 perces óra díja, a standard órák helyszínétől maximum félórányi utazásra. Efölötti távolságnál további fél óránként 1000 Ft útiköltség számítódik fel. Intenzív óra esetén a 90 percen felüli további órák díja kedvezményes. Kérjen egyedi ajánlatot!

 

A kétnyelvű polgári esküvő

A kétnyelvű polgári esküvő Ha az ifjú pár különböző anyanyelvű, az esküvői szertartás szervezésekor felmerül a kétnyelvű polgári esküvői ceremónia lehetősége, szükségessége