Menü

Magán nyelvoktatás

Munka mellett tanulnál?

Tapasztalataimat magán tanári munkámon kívül a KATEDRA Nyelviskola tanáraként szereztem, de óraadóként nyelvfejlesztő órákat tartottam az ELTE-BTK francia szakos egyetemi hallgatóinak is.

Szeretnél  egyénreszabott, rugalmas, gyakorlatias, jókedvű órákat? Nyelvvizsgára (BME, Origo, DALF/DELF stb.) készülsz? Fontos, hogy módszertanilag is profin felépített, hatékony, de fiatalos lendületű órákon vegyél részt?
Fontos, hogy kedvező áron tanulhass?

Skype-os órák

Fontos, hogy az utazási időt megspórolva, a leghatékonyabban, idő- és energiahatékonyan történjen a tanulás, akár a reggeli- vagy az ebédidőt, esetleg bármely napközbeni holt időt kihasználva?
Válaszd a skype-os órákat, melyek során online egyénreszabott tananyagot küldök.
Legyen szó beszédcentrikus, kommunikációs órákról, vagy vizsgára felkészülésről, minden esetben hatékony megoldás.


Standard óradíjam *: 4 500 Ft / 60 perc.Lépj Velem kapcsolatba!
Kiscsoportos órákat is tartunk, ezesetben az egy főre eső óradíjak még kedvezőbbek.

A magán órákat a XIII. kerületben, könnyen megközelíthető helyen, kellemes környezetben tartjuk!

Az órák időpontja a lehetőségekhez képest rugalmas, de az órát lemondani, vagy időpontját módosítani csak legalább 24 órával korábban lehetséges. A 24 órán belül lemondott órákat megtartottnak tekintem. Ez közös érdekünk, hiszen a sikeres munka előfeltétele a rendszeresség és a tervezettség, az állandó óralemondásokkal pedig más motivált tanulóktól vehetjük el a helyet.EXTRA RUGALMAS ÓRÁK
Nagyon szoros a napirendje? Nehezen tudja beilleszteni a nyelvórákat?
Az extra rugalmas óratípus esetén rugalmasabb az óralemondás, a megbeszélt időpont előtt 2 órával költségek nélkül mondható le az óra. Az órák időtartama is rugalmasabb, az óradíj 45-90 perces órára terjed ki. Kedvezményes óradíjjal intenzív, azaz 2x vagy 3x 90 perces órákat is kérhet.

Extra  rugalmas óradíjam **: 6 500 Ft / egyéni óra


* Az általam meghatározott helyszínre és időpontokra érvényes, illetve skype-os órákra. Általános nyelvi órák esetén.
** Max 90 perces óra díja, a standard órák helyszínétől maximum félórányi utazásra. Efölötti távolságnál további fél óránként 1000 Ft útiköltség számítódik fel. Intenzív óra esetén a 90 percen felüli további órák díja kedvezményes. Kérjen egyedi ajánlatot!

 

A kétnyelvű polgári esküvő

A kétnyelvű polgári esküvő Ha az ifjú pár különböző anyanyelvű, az esküvői szertartás szervezésekor felmerül a kétnyelvű polgári esküvői ceremónia lehetősége, szükségessége