Menü

Mussó Zsófia vagyok. Francia nyelvtanár, fordító,
tolmács, kétnyelvű műsorvezető, ceremóniamester...
Életem a francia nyelv és kultúra körül forog, s munkám középpontja maga az EMBER, célja pedig az értékteremtés: legyen bár átadva nyelvtudás, információ, vagy élmény. Legyen bár eredménye egy tökéletes kétnyelvű esküvő, s a pár legemlékezetesebb napjának megteremtése, egy profin prezentált francia-magyar rendezvény, a kétnyelvű nevelés, vagy "csupán" egy nyelvvizsga. Főként - de nem kizárólag - e területeken igyekszem megvalóstani hitvallásomat: Hittel és szeretettel!

Itt olvashatod el a Velem készült interjút!
  • Esküvő
  • műsorvezető
  • polgári szertartás
  • szertartásvezető
  • moderátor
  • francia tolmács
  • Egyházi szertartás
  • ceremónia

Francia ceremóniamester

Kétnyelvű esküvő, vagy céges gálavacsora alkalmával megvalósítom a rendezvény teljes körű lebonyolítását, tolmácsolását, moderálását, animálását francia és magyar (igény szerint angol) nyelven. A magyar anyakönyvvezető vezette polgári szertartás franciára történő tolmácsolását is vállalom legyen szó akár szűk körű, akár nagyszabású, ünnepélyes esküvői szertartásról.

Francia szertartásvezető

Az anyakönyvvezető tolmácsolásán túl, francia-magyar szertartásvezetőként egyszemélyben nyújtok alternatívát az egyedibb, bensőségesebb, egyénre szabott kétnyelvű polgári ceremóniára. Számos felekezetű egyházi esküvő kétnyelvű szertartásának megtervezése és lebonyolítása tekintetében könnyítem az ifjú pár terheit széleskörű tapasztalataimra támaszkodva.

Francia fordítás-tolmácsolás

Konszekutív tolmácsolást és szakfordítást vállalok általános, gasztronómiai, művészeti, zenei, üzleti, egyházi és egyeztetés szerinti egyéb szaknyelvi témákban. Fordítási területeim számos témakörre és szakterületre kiterjednek. Profilomhoz tartozik a polgári esküvői szertartás tolmácsolása, egyházi esküvői ceremónia fordítása.

 

A kétnyelvű polgári esküvő

A kétnyelvű polgári esküvő Ha az ifjú pár különböző anyanyelvű, az esküvői szertartás szervezésekor felmerül a kétnyelvű polgári esküvői ceremónia lehetősége, szükségessége

Facebook
Facebook