Menü

Francia műsorvezető

Rendezvények, műsorok francia illetve magyar nyelvű vagy kétnyelvű vezetése, moderálása terén immár több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezem. 

Az, hogy rendezvényén szükséges-e műsorvezető, vagy ha úgy tetszik animátor, moderátor, házigazda bevonása, csak addig kérdéses, míg át nem élt egy ilyen programot profin prezentálva. Megbízóim kivétel nélkül arról számolnak be, hogy eredendően nem érezték szükségét moderátor bevonásának, de rendkívüli elégedettséggel tölti el őket, hogy munkámtól mennyire profivá és emlékezetessé vált a program.

Legyen az céges csapat építő tréning, konferencia, ünnepély, vacsora, fogadás stb. az egy-egy órás programtól a több napos rendezvényig terjedően.

Örömmel várom azokat a megrendeléseket, ahol személyiségem és szakmai tapasztalatom hozzájárulhat az Ön által kitűzött célok eredményes megvalósításához.

Eddigi munkáim között szerepelt:

- kulturális műsorok konferálása
- gasztronómiai kiállítás moderálása
- esküvői partyk kétnyelvű (magyar-francia) vezetése
- céges rendezvények kétnyelvű (magyar-francia) vezetése
- koncertek, hangversenyek, rendezvény-megnyitók moderálása

Lépjen Velem kapcsolatba!

 

A kétnyelvű polgári esküvő

A kétnyelvű polgári esküvő Ha az ifjú pár különböző anyanyelvű, az esküvői szertartás szervezésekor felmerül a kétnyelvű polgári esküvői ceremónia lehetősége, szükségessége